Map apps

Ik heb de rijksmonumenten-app eerst bekeken op mijn telefoon, en daarna geprobeerd te downloaden op de Archos (android)tablet.
En, hoe vreemd, in de Google-playstore op mijn telefoon kwam de rijksmonumenten-app  bovenaan in de lijst na zoeken op “Rijksmonumenten” maar ik vind m niet in de Google-playstore van de Archostablet, daar staat een monumentenquiz-app bovenaan als ik zoek op “Rijksmonumenten”.

rijksmonumentenapp

Twee verschillende Google-playstores? Het enige dat ik kan verzinnen is dat toen ik de tablet ging gebruiken wat kunstgrepen (met arctools0.63) heb moeten uithalen om een uitgebreide Google playstore er op te krijgen, er zat eerst een heel uitgeklede versie op de tablet.
Blijkbaar is de huidige tablet-playstore toch niet helemaal volledig. Jammer! Of weet iemand nog een andere mogelijke oorzaak?

Vervolgens heb ik de Rijksmonumenten-app wel op mijn telefoon gedownload en ik laat m zeker staan. Wat een leuke app, mooi, en simpel. Ik ga m zeker gebruiken. Dank voor de tip!

Advertentie

3 gedachten over “Map apps

  1. Ik ben helaas niet tussen in de Google Play store, maar voor sommige iOS apps moet je ze eerst downloaden op je pc via iTunes en daarna synchroniseren met je iPhone of iPad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s